Christina Erlandsson prisades

. . .

Ölandsbladet var på plats när årets mottagare av Ölandsklubbens Stora Pris 2015 presenterades. Fotograf: Maria Brynielsson

I soffan till vänster: Maria Engvall, Karina Kudo, Jan-Erik Karlsson. I soffan till höger: Barbro Johansson, Ewy Poopuu och Susanne Larsson. Bakre leder från vänster: Inger Green, Tomas Ekberg, Monica Petersson, Mariana Nilsson, Ann-Kristin Bergman, Ulrika Alvarmo, Margareth Brynielsson, Marie Johansson, Annika Pieplow, Sara Palm Ehne, Mary-Li Nyborg.
Foto:

Kalendern
Lunchguiden

Nya små människor

Owe Fransson, 70 år, äger Hotell Borgholm. 1. – Det är jättekul, det blir en nostalgitripp. Det blir vitaliserande för slottsruinen och kommer att sätta Borgholm på kartan. Det har redan uppmärksammats stort på sociala medier. Det blir ett lyft för Borgholm 200 år. 2. – Detta var något som en stor del av Borgholm var engagerade i. Man hyrde ut boende till artisterna, roddarna och ordningsvakterna var härifrån. – Många av artisterna bodde hos oss på hotellet och det blev att vi lärde känna dem. För dem var Hotell Borgholm som en samlingsplats och vi hade mycket roligt tillsammans.
Foto: