Bilagor

Auktion vid Borgholms stadsmuseum

Borgholm Artikeln publicerades
Jessica Bergsjö övar inför att vara auktionsutropare på Borgholms stadsmuseum 21 augusti.
Foto:Privat
Jessica Bergsjö övar inför att vara auktionsutropare på Borgholms stadsmuseum 21 augusti.

När det är dags för gammaldags hederlig auktion för den moderna människan presenterar Auktionsmakarna ett helt nytt auktionskoncept.

Auktionen passar den moderna människan som har intresse för retro, antikviteter, kuriosa, kultur och design. I trädgården bjuds det på underhållning med historikern Göran Modig och auktionist Jessica Bergsjö och det varvas med roliga inslag såsom överraskningar och lotteri.

– Det känns jättekul att få prova på att vara auktionsutropare. Jag är van vid att prata inför stora folksamlingar men har aldrig gjort något sådant här tidigare, säger Jessica Bergsjö.

Besökarna tävlar bland annat om en middag med övernattning på Ekerum Resort. Under auktionen kommer det finnas storbildsskärmar och ljudanläggning på plats för att ge en optimal upplevelse och allt sänds live på webben.

– Jag hoppas på att det kommer minst ett hundratal till Borgholms stadsmuseum. Det är en underbar plats att vistas på och besökarna får uppleva en helhetsupplevelse. Det går att betala antingen med kort eller swish och vi har även ordnat så man kan få transport hem om man köper något, säger Jessica Bergsjö.

Alla hälsas välkomna och för de som är osäkra på hur man går tillväga för att buda finns agenter på plats som gärna hjälper till. På denna auktion kan man även välja att buda hemifrån om det passar bättre.